Ole hyvä itsellesi, ilahduta ystävää

Lakrids  2017-joulukalenteri on täällä. Täydellinen joululahja, jonka saaja ajattelee
sinua hyvällä joka päivä avatessaan uuden ihanan luukun. Kalentereita on
rajoitettu määrä, joten mikäli haluat useamman , suosittelemme varaamaan ajoissa.
Hinta 39e.

Mosa Interiorsissa on muutenkin herkkusuiden juhlapäivät,  deli-osasto vain kasvaa! Valikoiman uutuuksina Haussmann’s risotto-sekoitukset, joilla teet kotona täydellistä risottoa. Sekä tällä viikolla saapuneet  kotimaisen Metkan maustekahvit: valkoinen amaretto, irish kaffee, tiramisu… hauskoissa Retro-pakkauksissa.

ppsst… Muistathan kurkata kuviamme Facebookissa nimellä Mosa Interiors sekä Instagramissa Mosainteriors73.

Me ajattelimme sinua. Me ajattelimme sinua ja tulevaa joulua jo kesällä. Me ajattelimme, että sinun ei ole hyvä  stressata joulusta. Stressi on pahasta, se pilaa laatikkoruokien maun ja pipareiden koristeet. Se rassaa tunnelmaa. Siksi me teemme valmiita lahjapaketteja toiveidesi mukaan. Yrityksille ja yksityisille. Tilaa etukäteen ja nouda sovitusti. Sitten vaan nauttimaan hyvästä seurasta ja ilahtuneista lahjojen
avauksista, kaikki on jo hoidossa.

Lisäksi ajattelimme sinun hyvinvointiasi. Tilasimme tanskalaisen Mill&Mortarin uutuutta, maailman  ensimmäistä NeuroGastronomista tuotetta nimeltään Salt of Hearts. Tämä ”suola” sisältää suolan lisäksi makuina hapanta, makeaa, karvasta ja umamia.  Makupaletin kokonaisuus huijaa makunystyröitä maistamaan enemmän suolaa kuin  mitä seos sisältää, 15%. Saat täyden suolan maun vähemmällä suolalla.
Täydellistä!