Marraskuussa hemmotellaan!

Marraskuu vaatii välillä hemmottelua, itsensä hemmottelua. Uudet tyynyt hyvin sohvalle, villasukat jalkaan ja glögiä mukiin. Tällä viikolla kaikki Svaneforsin kuviotyynyt -30%

Marraskuussa saa myös herkutella hyvin mielin, jotain oikein hyvää. Mosa Interiorsin deli-osasto on täynnä mitä ihanampia herkkuja. Omia ehdottomia suosikkejani ovat Hausmann’sin risotot ja polentat, La Pralinen tryffelit , Spice Treen lakkaglögi ja Stokesin chilihillo.

Mosa Interiors on avoinna tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja perjantaina 14-19, lauantaina 10-17 ja sunnuntaina 12-17

Lauantaina 25.11. 2017 Mosa Interiorsissa pidetään huolta itsestämme, hyvinvoinnistamme ja jaksamisestamme. Tule kuuntelemaan, oppimaan ja eheytymään kolmen mahtavan esiintyjän seurassa:

klo.12-13 Eijaliisa:
Ravintoterapeutti, hieroja, vyöhyketerapeutti Eijaliisa Koivu kertoo miten liiallinen sokeri vaikuttaa meihin aiheuttaen muun muassa ylipainoa, väsymystä, ärtymystä, lasten ylivilkkautta ja vatsavaivoja. Kuulet miten jättää hyvästit liialle sokerille ja miten voit herkutella terveellisesti. Saat myös vinkkejä ”fiksumpaan” jouluherkutteluun. Eijaliisa tekee päivän aikana 15 minuutin näytehoitoja hintaan 10€.
Valittavanasi on intialaista päähierontaa tai jalkapohjien vyöhyketerapiaa.
Varaukset hoitoihin
koivu@hyvanolonhoidot.com tai 045 1339272
Klo.13-14 Maaretta 
Kirjailija, muutosvalmentaja Maaretta Tukiainen: Hyvää mieltä arkeen ja juhlaan!
Moni miettii, miten voisi lisätä elämäänsä hyvää mieltä ja hyvinvointia. Mutta mitä konkreettista se vaatii?  Hyvän mielen taidot ovat mielen taitoja, joilla on tutkitusti elämänlaatua parantava vaikutus. Niitä on yhteensä 53.  Hyvän mielen taitoja voi harjoitella samaan tapaan kuin mitä tahansa muitakin taitoja leipomisesta sisustamiseen.
Puheenvuorossaan Maaretta kertoo uutuuskirjastaan Hyvän Mielen Vuosi, jonka avulla voi lähteä kulkemaan kohti oman unelmaansa. Kirja on luotu rinnallakulkijaksi vuoden pituiselle matkalle. Matkan varrella tarkistetaan arvot, ennakoidaan esteet ja opitaan kohtelemaan itseä lempeästi ja kannustavasti.
Maaretta on myös luvannut tehdä paikan päällä demon, jossa testataan, miten Hyvän mielen kortteja voi käyttää arkisten pulmatilanteiden ratkomiseen.
Paikan päällä on mahdollisuus ostaa Hyvän mielen tuotteita ja saada niihin Maaretan signeeraus.
www.hyvanmielentaidot.fi/
klo.14-15 Henna
Henna Tarjanne-Lekola, vuorovaikutuksen ja hyvinvoinnin mahdollistaja
”Läsnäolo, itsemyötätunto ja sisäinen hyvinvointi”
Miten saada arkeen lisää keskittyneisyyttä, levollisuutta, tasapainoa? Iltapäivän sessio tarjoaa levähdyshetken mielelle ja keholle.
Teemme eheyttävän liikkeen ja hengityksen helppoja harjoituksia. Tunnustelemme, miten olemisen tila on erilainen kuin suorittamisen tila. Kuulostelemme, miten on mahdollista kehittää itsemyötätuntoa eli lempeyttä itseä kohtaan. Työpajassa vahvistetaan omaa sisäistä hyvinvointia, kehon viestien aistimista sekä itsen kuulemista.
Harjoitusten lisäksi Henna kertoo Malmilla sijaitsevan Eheys-hyvinvointikeskuksen tarjonnasta ja tarinasta. Session kesto on yhteensä 45min, sen jälkeen on aikaa keskustelulle.
Eheys-keskus
www.eheys.fi
Tilaisuus on maksuton. Linkki tapahtumaan:  www.facebook.com/events/1960394370893567/

Muita tulevia tapahtumia Mosa Interiorsissa: