Juhlat alkakoon!

 

Juhlat alkakoon!

  • Pikkujoulut, piparitalkoot, itsenäisyysillalliset..  Vuoden kiireisin aika pitää hauskaa yhdessä on nyt!
  • Koristelut, kattaukset, tarjoamiset ja tietenkin lahjat. Ei hätää, me autamme.
  • Ikkunaan koristamaan sininen ja valkoinen Helsinki-paperitähti. Piparit ja kakut maalataan kullan hohtoiseksi. Kynttilät kohottavat tunnelmaa. Herkut pöytään ja lahjapussiin. Sitten nauttimaan hyvästä ruuasta, parhaasta seurasta ja elämästä. Tänään on kaikki hyvin.
  • (ppst . huomasithan, että olemme siirtyneet joulun aukioloaikoihin ja jo tiistaisin avoinna, lämpimästi tervetuloa! )

Mosa Interiors on avoinna tiistaista perjantaihin klo 14-19, lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 12-17

 

Joulun ihmemaa lyhtyyn! Aiemminkin Mosa Interiorsissa kursseja pitänyt floristi Minna Penttala vetää Joulun ihmemaa -kurssin Mosa Interiorsin tiloissa lauantaina 9.12.2017. Kurssilla lyhdyt tulevat uudenlaiseen käyttöön ja joulun ihmemaa rakennetaan lyhdyn sisään. Voit ottaa mukaan vanhan suosikkilyhtysi (lyhdyn leveys mielellään vähintään 15 cm) tai ostaa uuden suosikin Mosan runsaista valikoimista! (kurssilaisille -20% ) Kurssin hinta on 60€, sisältäen materiaalit ja ohjauksen. Voit tuoda mukanasi omia joulukoristeita, ja valikoimaa löytyy myös myymälän puolelta. Kurssiaika on klo 12-15, joku tosin saattaa olla nopeamminkin valmis. Ja silloinhan jää vielä hyvää aikaa tehdä ihania löytöjä seinän toiselta puolelta. Tarjolla totta kai myös pientä jouluista naposteltavaa! Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot: minna@penttalafloral.fi Täältä voit käydä kurkkaamassa yhdenlaisen joulumaailman tunnelmaa : www.iltalehti.fi/sisustus/201710262200488599_sz.shtml

Linkki facebook-tapahtumaan : https://www.facebook.com/events/131775377531254/